Стало відомо, коли оголосять результати додаткової сесії ЗНО

Стало відомо, коли оголосять результати додаткової сесії ЗНО

Додаткова сесія ЗНО закінчилася 12 липня тестуванням з хімії

Окрім результатів, учасники зможуть також ознайомитися зі скан-копіями своїх бланків відповідей і картками результатів

Результати додаткової сесії ЗНО з української мови і літератури, англійської, німецької, іспанської, французької та російської мов, а також математики та історії України будуть оголошені 14 липня, з решти предметів – 17 липня.

Про це у середу розповів директор Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО) Вадим Карандій, повідомляє «Уніан».

«Додаткова сесія ЗНО закінчилася 12 липня тестуванням з хімії. Загалом у ній взяли участь близько 3 тис. осіб. Найбільше учасників було з української мови – майже 2,5 тис. осіб», – прокоментував Карандій.

Окрім результатів, учасники зможуть також ознайомитися зі скан-копіями своїх бланків відповідей і картками результатів. Він також додав, що станом на 7 липня Центром завершено розгляд більшості апеляційних заяв щодо результатів ЗНО. Загалом їх надійшло близько 4 тис.

Наразі ж в УЦОЯО залишається лише кілька десятків заяв, які розглянуть найближчими днями.

«Інформація про зміни результатів за наслідками розгляду апеляційних заяв доведена до учасників та 10 липня передана до ЄДЕБО (Єдина державна електронна база з питань освіти – ред.). Окрім цього, у разі зміни оцінки державної підсумкової атестації, що проходила у формі ЗНО, в електронних кабінетах керівників навчальних закладів розміщено оновлені відомості з результатами Державної підсумкової атестації», – зазначив Карандій.

Нагадаємо, у середу, 12 липня, розпочався другий, основний, етап вступної кампанії до вузів – подачі заяв через електронні кабінети.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: