Став відомий ймовірний час зустрічі Порошенка з Трампом

Став відомий ймовірний час зустрічі Порошенка з Трампом
Став відомий ймовірний час зустрічі Порошенка з Трампом

Прибуття Порошенка до Вашингтону очікується о 18:00 за місцевим часом

Зустріч президента України Петра Порошенка з президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом може відбутися завтра, 20 червня 2017 року, о 18:00 за київським часом.

Повідомляється, що прибуття Порошенка до Вашингтону очікується о 18:00 за місцевим часом, після чого він проведе зустріч з українською громадою біля меморіалу Голодомору у столиці США.

Очікується, що зустріч Порошенка з Трампом пройде вже 20 червня близько 18:00 за київським часом.

Раніше ТСН з посиланням на джерело повідомила, що Порошенко завтра зустрінеться з Трампом. Також на 20 червня запланована його зустріч з віце-президентом США Майком Пенсом та американськими міністрами енергетики та економіки.

Нагадаємо, 14 червня кілька дипломатичних джерел підтвердили «Главкому» інформацію, що Україна та США домовилися про повноцінні переговори президентів Дональда Трампа та Петра Порошенка у Вашингтоні.

Очікується, що 19-20 червня відбудеться візит президента України до США. На 11 годину 20 числа запланована зустріч Порошенка з американським колегою. Вона буде проведена раніше, ніж Трамп зустрінеться з президентом Росії Володимиром Путіним.

В посольстві України в США раніше заявили, що анонсування закордонних візитів президента України є прерогативою речника глави держави або заступника глави Адміністрації президента України із зовнішньополітичних питань.

Міністр закордонних справ Павло Клімкін підтвердив, що Київ і Вашингтон узгодили зустріч президентів України і США, однак не став називати її дату.

Читайте також матеріал «Главкома»«Порошенко їде рятувати Трампа? Чому візит українського лідера потрібен Білому дому»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: