Суд арештував директора «Еліта-центру»

Суд арештував директора «Еліта-центру»

За клопотанням Київської місцевої прокуратури N9 директору будівельної компанії «Еліта-центр» затриманому за вимагання 50 тис доларів США з інвестора, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб із альтернативою внесення застави у сумі 1,3 млн грн. Про це інформує прокуратура Києва.

Відомство додає, що також на 60 діб заарештовано спільника директора, керівника ТОВ «Будівельно-інвестиційна компанія» ПСП ЛТД», затриманого безпосередньо після одержання зазначених коштів. У якості альтернативи суд визначив для підозрюваного заставу у сумі 140 тис грн. Запобіжний захід другому фігуранту провадження прокуратура буде оскаржувати в частині застави.

Прокуратура зазначила, що директор ТОВ «Еліта центр», діючи у змові з керівником ТОВ «Будівельно-інвестиційна компанія» ПСП ЛТД», вимагали 50 тис доларів США від власника квартири у новобудові «Еліта-центр» за припинення майнового спору щодо визнання права власності на це житло.

Зловмисників затримали 15 лютого 18 на території міста Києва.

Досудове слідство у кримінальному провадженню проводиться за процесуального керівництва місцевої прокуратури N9, за оперативного супроводження УЗЕ у м. Києві Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: