Суд відмовився повертати Вишинському майно, вилучене під час обшуків

Суд відмовився повертати Вишинському майно, вилучене під час обшуків
СБУ напередодні обшукала банківську скриньку Вишинського
Фото: СБУ

У банківській скриньці Вишинського знайшли понад 200 тисяч доларів, пістолет «Браунінг 1906» та договір із російським пропагандистським ЗМІ

 Херсонський міський суд відмовив у задоволенні клопотання захисту арештованого головного редактора «РИА Новости Украина» Кирила Вишинського про повернення вилученого під час обшуків майна, повідомила прес-секретар прокуратури АР Крим Тетяна Тихончик.

«Херсонський міський суд відмовив у задоволенні клопотання сторони захисту підозрюваного у державній зраді Вишинського про повернення вилученого під час обшуків майна», - написала вона на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

Напередодні повідомлялося, що під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили в банківській скриньці керівника «РИА Новости-Украина» Кирила Вишинського договір з російським пропагандистським ЗМІ.

Нагадаємо, 15 травня Вишинському оголошено підозру у державній зраді, його затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Журналіста взяли під варту на 2 місяці без права внесення застави.

Служба безпеки України викликала на допиту 47 осіб у справі про державну зраду Вишинського.

16 травня Слідчий комітет Росії порушив кримінальне провадження за фактом затримання в Києві головного редактора «РИА Новости» в Україні.

1 червня під час судового засідання Вишинський заявив, що відмовляється від українського громадянства і звернувся до президента РФ Володимира Путіна по захист.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: