Суд відправив Кожару за грати

Суд відправив Кожару за грати
Ексміністр Леонід Кожара у Шевченківському суді Києва, 27 березня 2020 року
Фото: Вікторія Рощина/hromadske

Кожару взяли під варту на два місяці з можливістю внесення застави

Шевченківський районний суд Києва взяв під варту колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожару, якого затримали за підозрою у вбивстві, з альтернативою внесення застави у розмірі понад 14 млн грн.

Відповідне рішення оголосив суддя Андрій Трубніков.

Так, суд застосував до Кожари запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у 14 млн 83 тисячі 400 грн до 25 травня.

Зазначимо. що 26 березня під час судового засідання захист ексміністра заявив, що дружина Кожари зізналася у випадковому вбивстві.

Раніше колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожару затримали за підозрою у вбивстві.

Нагадаємо, в будинку колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожари, розташованому в селі Чайки Київської області, 21 лютого виявили труп із вогнепальним пораненням. 

За інформацією ЗМІ, загиблим виявився колишній голова правління телеканалу «Інтер». Головою правління Старицький був лише у 2006 році.

Відомо, що Кожара та підприємець Сергій Старицький під час надзвичайної події перебували в стані сильного алкогольного сп’яніння.

Згодом смерть Старицького у будинку колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожари перекваліфіковано з самогубства на умисне вбивство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: