Справа Кожари: суд оголосив перерву до завтра

Справа Кожари: суд оголосив перерву до завтра
Ексглава МЗС України Леонід Кожара

Адвокатам Кожари дали час на ознайомлення з результатами експертиз

Шевченківський районний суд Києва оголосив перерву до 27 березня у розгляді клопотання про обрання запобіжного заходу колишньому міністру закордонних справ України Леоніду Кожарі, якого затримали за підозрою у вбивстві.

«Суд ухвалив оголосити перерву до завтра о 11:30. Надати можливість стороні захисту ознайомитися з експертизами...», — сказав суддя.

Прокуратура наполягатиме на триманні під вартою без можливості внесення застави для колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожари, якого затримали за підозрою у вбивстві.

Зазначимо. що під час судового засідання захист ексміністра заявив, що дружина Кожари зізналася у випадковому вбивстві.

Нагадаємо, колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожару затримали за підозрою у вбивстві.

Нагадаємо, в будинку колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожари, розташованому в селі Чайки Київської області, 21 лютого виявили труп із вогнепальним пораненням. 

За інформацією ЗМІ, загиблим виявився колишній голова правління телеканалу «Інтер». Головою правління Старицький був лише у 2006 році.

Відомо, що Кожара та підприємець Сергій Старицький під час надзвичайної події перебували в стані сильного алкогольного сп’яніння.

Згодом смерть Старицького у будинку колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожари перекваліфіковано з самогубства на умисне вбивство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: