Суд залишив Вишинського за гратами до 13 вересня

Суд залишив Вишинського за гратами до 13 вересня
Кирило Вишинський 

Зазначається, що суд задовольнив клопотання прокуратури АР Крим та Служби безпеки України

Херсонський міський суд продовжив арешт керівнику «РИА Новости Украина» Кирилу Вишинському до 13 вересня. 

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook заступник прокурора в прокуратурі Автономної Республіки Крим Ігор Поночовний.

«Щойно Херсонський міський суд задовольнив клопотання Прокуратури Автономної Республіки Крим та ГУ СБУ В АРК про продовження запобіжного заходу для Кирила Вишинського, який підозрюється у вчиненні державної зради та незаконному зберіганні вогнепальної зброї. Підозрюваний перебуватиме під вартою до 13 вересня!», - написав він.

Нагадаємо, в СБУ заявили, що під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили в банківській скриньці Вишинського договір з російським пропагандистським ЗМІ, понад 200 тисяч доларів та предмет, ззовні схожий на пістолет «Браунінг 1906».

Як відомо, 15 травня Вишинському оголошено підозру у державній зраді, його затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Журналіста взяли під варту на 2 місяці без права внесення застави.

Служба безпеки України викликала на допиту 47 осіб у справі про державну зраду Вишинського.

16 травня Слідчий комітет Росії порушив кримінальне провадження за фактом затримання в Києві головного редактора «РИА Новости-Украина».

1 червня під час судового засідання Вишинський заявив, що відмовляється від українського громадянства і звернувся до президента РФ Володимира Путіна по захист.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: