Світові ціни на нафту падають на тлі загрози нового урагану «Ірма»

Світові ціни на нафту падають на тлі загрози нового урагану «Ірма»

Ціни на нафту марки Brent знизилися до 53,17 долара за барель

У середу, 6 вересня, вранці світові ціни на нафту знижуються, оскільки попит на енергоресурс залишається зниженим на тлі повільного відновлення потужностей переробки на НПЗ в США після урагану «Харві». Про це свідчать дані торгів, повідомляє Прайм.

Станом на ранок, вартість листопадових ф'ючерсів на нафту марки Brent зменшилася на 0,39%, до 53,17 долара за барель, ціна жовтневих ф'ючерсів на нафту марки WTI опустися на 0,18% - до 48,57 долара за барель.

За даними міненерго США, загальне число неробочих потужностей на НПЗ в США становить 3,8 мільйона барелів нафти на добу, або 20% від переробки в країні, незважаючи на відновлення робіт на деяких підприємствах. Інші НПЗ, включаючи завод Marathon Oil Corporation в Галвестон-Бей і НПЗ компанії Citgo в Корпус-Крісті, за даними агентства Рейтер, працюють не на повну силу.

Крім того, агентство повідомляє про наближення до Карибських островів нового буревію «Ірма», якому присвоєно рекордну «категорію 5».

«Поки існує загроза ще одного урагану на узбережжі США, гравці будуть обережні на торгах», - наводить агентство слова аналітика банку ANZ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: