Світові ринки обвалилися на тлі повідомлень про лідерство Трампа

Світові ринки обвалилися на тлі повідомлень про лідерство Трампа
Падіння фондових ринків

Ціни на нафту також упали більш як на 3%

Світові фондові ринки і американський долар падають на тлі повідомлень про те, що кандидат на посаду президента США Дональд Трамп здобуває вирішальну перевагу над Гілларі Клінтон у боротьбі за місце в Білому домі.

Акції Токійської біржі впали майже на 5% індекс у Гонконгу – на 3,3%, в Сеулі – на 2,8%. Знижуються і ф’ючерси на американські фондові індекси.

Долар США втрачає у парах із японською єною та євро приблизно 1,3%. Ціни на нафту також упали більш як на 3% – до рівня понад 43 долари за барель марки WTI і близько 44 з половиною доларів за барель марки Brent.

Більшість ринків ставили на перемогу Клінтон над Трампом, оскільки інвестори розглядають її політику переважно як продовження політики президента Барака Обами.

для перегляду результатів голосування на президентських виборах у США натисніть на зображення

Як повідомлялося, Трамп перемагає на виборах в одному з ключових штатів - Північна Кароліна. Відзначається, що після підрахунку 95% голосів Трамп лідирує з 51%, в той час як Клінтон набирає 46%. Також Трамп перемагає в таких штатах, як Юта і Техас.

Газета The New York Times в рамках прогнозу про майбутнього президента США в даний час віддає сильну перевагу кандидату від республіканців Дональду Трампу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: