Трамп не витримає чотири роки на посаді президента – німецький психіатр

Трамп не витримає чотири роки на посаді президента – німецький психіатр
Дональд Трамп

Президент Сполучених Штатів перебуває на межі, вважає експерт

У президента США Дональда Трампа спостерігається порушення. Про це заявив німецький невролог і психіатр Карл-Йоахим Цандер, пише журнал Focus.

«Дональд Трамп може мати психічні відхилення у вигляді схильності до нарцисизму. Правда, нарцисизм може проявлятися в м'якій формі, справляти на особистість позитивний ефект і навіть сприяти успіху в житті. Однак для оточуючих подібні особливості прояви нарцисизму у людини завжди несуть із собою дискомфорт. Боюся, що у випадку з Трампом ми маємо справу з тим нарцисизмом, який ризикує перетворитися на щось небезпечне: Трамп вірить у те, що може управляти США як своїм бізнесом. І він з цим не впорається. Я вважаю, що Трамп знаходиться на межі. Я не бачу у нього ознак антисоціального розладу особистості, але можу констатувати порушення адекватної соціальної поведінки», - зауважує професор Цандер.

Це виражається в тому, що «порушуються соціальні правила, відсутній жаль, а при виникненні проблем з реалізацією будь-якого завдання провина покладається на когось іншого», - пояснює експерт.

Крім того, Трамп, продовжує психіатр, «надзвичайно дратівливий. Його нарцисизм швидко обертається гнівом, агресією і бажанням судитися з усіма і кожним. Сьогодні Трамп нападає на суддів або ЗМІ, раніше, будучи бізнесменом, він вів близько 3500 судових процесів. За своєю суттю особистість, схильна до нарцисизму, має схильність і до істерії. Наразі психічні проблеми Трампа знаходять вираження і в його абсурдних висловлюваннях, вигадках і брехні. Особистість Трампа вже має психопатичні риси - він вважає всіх навколо ідіотами. Ця манія величі, роздуте ідеальне «я», якому він не в змозі відповідати, безумовно, приречене на провал. Думаю, він не витримає чотири роки на посаді президента», - дає свою оцінку психіатр.
На думку Карла-Йоахима Цандера, той факт, що досі Трамп керує країною переважно за допомогою Twitter, також свідчить на користь його схильності до нарцисизму.

За словами Цандера, Трампу терміново треба звернутися по допомогу до фахівців. «Однак він належить до того типу людей, які вважають психіатрів тупими і марними», – зазначає фахівець.

«Але у мене таке відчуття, що допомога Трампу все-таки потрібна, інакше в Америці все буде тільки гірше. У мене вже є перший пацієнт-американець, який виїхав зі США через Трампа», – зауважує на закінчення професор.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: