Трамп почав отримувати щоденні дані американської розвідки

Трамп почав отримувати щоденні дані американської розвідки

У такі щоденні звіти включаються матеріали з ЦРУ, держдепартаменту, Пентагону, ФБР, АНБ та інших структур

Дональд Трамп, який переміг на президентських виборах в США, з середи почав отримувати щоденні доповіді з останніми оперативними даними американських спецслужб, аналогічні за своїм змістом тим, які щоранку надаються чинному главі Білого дому.

Про це, посилаючись на телеканал CNN, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Відповідний документ, який називається Presidents Daily Briefing, має гриф «цілком таємно» та містить найважливішу інформацію, що відноситься до питань національної безпеки США.

У такі щоденні звіти включаються матеріали з ЦРУ, держдепартаменту, Пентагону, ФБР, АНБ та інших структур. У них, в тому числі, наводяться відомості щодо Росії, ситуації в Сирії та Іраку, розвідувальних, контррозвідувальних та військових операцій, що проводяться США, а також діях зовнішньополітичного відомства країни в умовах ситуації, що складається на міжнародній арені.

Раніше, під час президентської виборчої кампанії представники американських спецслужб провели роздільні ознайомчі двогодинні брифінги для Трампа і кандидата від Демократичної партії Гілларі Клінтон.

Нагадаємо, у США завершилося голосування на президентських виборахТрамп набрав понад 270 голосів вибірників, необхідних для перемоги. Хілларі Клінтон уже привітала республіканця з перемогою, визнавши свою поразку.

Тим часом радник президента РФ Сергій Глазьєв вважає, що новообраний президент США Дональд Трамп скасує антиросійські санкції. Німеччина ж готується до ускладнення відносин зі США при Трампі.

Читайте також статтю «Главкома» «Дональд Трамп – «кошмар», якого боялася не лише Україна, а й уся Європа»

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: