Трамп пожертвував 100 тисяч доларів із зарплати на дослідження алкоголізму

Трамп пожертвував 100 тисяч доларів із зарплати на дослідження алкоголізму
Трамп пожертвував 100 тисяч доларів Національному інституту з досліджень зловживання алкоголем і алкоголізму

Старший брат президента США, Фред Трамп, помер у 1981 році від ускладнень, пов'язаних з алкоголізмом

Глава Білого дому Дональд Трамп пожертвував 100 тисяч доларів зі своєї президентської зарплати на дослідження, пов'язані з боротьбою із алкогольною залежністю.

Про це повідомляє американське видання The Hill.

«Білий дім підтвердив в суботу, що Дональд Трамп пожертвував 100 тисяч доларів Національному інституту з досліджень зловживання алкоголем і алкоголізму, дочірній установі Національного інституту здоров'я», - зазначається в повідомленні.

До слова, старший брат президента США, Фред Трамп, помер у 1981 році від ускладнень, пов'язаних з алкоголізмом. Сам же президент неодноразово називав це причиною того, чому він не п'є та не вживає наркотиків.

Під час виборчих перегонів у 2016 році Дональд Трамп пообіцяв, що якщо він переможе, то пожертвує свою президентську зарплату, яка становить приблизно 400 тисяч доларів на рік, на різні державні установи.

Як зауважує видання, впродовж перебування в Білому домі, Трамп виписав чеки для мінохорони здоров'я на боротьбу з опіоїдною епідемією, Адміністрації з питань малого бізнесу, міністерства транспорту, Служби національних парків, а також міносвіти США.

До слова, експерти оцінили втрати економіки США через «шатдаун» у 6 млрд доларів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: