Трамп розповів про підготовку до зустрічі з Кім Чен Ином

Трамп розповів про підготовку до зустрічі з Кім Чен Ином
Дональд Трамп

За словами Трампа, «ми всі скоро дізнаємося, чи буде мати місце реальна угода»

Президент США Дональд Трамп розповів, як проходять останні години приготування до історичної зустрічі з північнокорейським лідером Кім Чен Ином.

Про це він повідомив в Twitter.

«Зустрічі між співробітниками та представниками йдуть добре і швидко, але, зрештою, це не має значення. Ми всі скоро дізнаємося, чи буде мати місце реальна угода, на відміну від минулого!», – написав Трамп.

Він також розкритикував противників його зустрічі з Кім Чен Ином, нагадавши, що вже домігся звільнення трьох американців в КНДР.

«Все буде добре!» -  резюмував Трамп.

Як відомо, офіційна зустріч Дональда Трампа з Кім Чен Ином розпочнеться 12 червня о 9 ранку за місцевим часом.

Трамп планує вже о восьмій вечора 12 червня вилетіти до Сполучених Штатів після переговорів у Сінгапурі з лідером КНДР Кім Чен Ином.

Раніше передбачалося, що президент Трамп залишатиметься в Сінгапурі для проведення переговорів з лідером КНДР стільки, скільки буде потрібно для досягнення мирної угоди. При цьому допускалося, що зустріч могла продовжуватися кілька днів.

Нагадаємо, до Сінгапуру на саміт США – КНДР прилетів лідер Північної Кореї Кім Чен Ин. Кім вже зустрівся із прем’єр-міністром країни Лі Сянь Луном.

11 травня Кім Чен Ин прогулявся Сінгапуром перед історичним самітом.

Президент США Дональд Трамп прилетів до Сінгапуру ввечері 10 червня

Також у понеділок ввечері у Сінгапур прилетів колишній американський баскетболіст НБА Денніс Родман, який має дружні стосунки з Кім Чен Ином.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: