Трамп прилетів до Сінгапуру

Трамп прилетів до Сінгапуру
Кортеж Дональда Трампа
Фото The Straits Times / Ariffin Jamar

Літак президента США Air Force One приземлився раніше, ніж планувалось

Президент США Дональд Трамп прилетів до Сінгапуру. Літак президента США Air Force One приземлився на авіабазі Пайя Лебар раніше запланованого.

Трансляцію події вели місцеві ЗМІ.

Літак Air Force One у СінгапуріЛітак Air Force One у Сінгапурі

На авіабазі з 1991 року постійно дислокована 407-я ескадрилья бойової підготовки США. База Пайя Лебар використовується різними підрозділами ВПС і ВМС США (в тому числі авіацією морської піхоти Сполучених Штатів).

Раніше до Сінгапуру на саміт США – КНДР прилетів лідер Північної Кореї Кім Чен Ин. Кім вже зустрівся із прем’єр-міністром країни Лі Сянь Луном.

Лідера КНДР Кім Чен Ина супроводжувала група його головних помічників, включаючи Кім Ен Хола, віце-голови правлячої партії робочої сили Кореї (WPK), що нещодавно зустрічався із Трампом у Вашингтоні, щоб передати лист від Кіма.

Серед його оточення також Ри Су Юн, віце-спікер WPK у міжнародних справах та міністр закордонних справ Ри Юн Хо.

Поїздка до Сінгапуру - майже 5000 кілометрів на південь від Пхеньяну - являє собою найбільш віддаленою від дому для Кіма після прийняття влади після смерті батька. Місто-держава з населенням у 5,5 мільйона людей є нейтральною територією для обох сторін, оскільки вона має партнерські стосунки з США та міцні зв'язки з Китаєм і тут розташоване посольство Північної Кореї.

Раніше повідомлялося, що президента США Дональд Трамп вилетів в Сінгапур на саміт з Кім Чен Ином.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: