Троян відмовився від боротьби за крісло глави Нацполіції

Троян відмовився від боротьби за крісло глави Нацполіції
Вадим Троян

Трояну не вистачило близько 20 місяців стажу для беззастережного проходження всіх критеріїв конкурсу

Тимчасовий виконувач обов'язків голови Національної поліції Вадим Троян вирішив не продовжувати участь у конкурсі на посаду голови Нацполіції України. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Прийняв рішення не продовжувати участь у конкурсній процедурі на посаду голови Національної поліції України. Кваліфікаційні вимоги, стаж роботи в галузі права: комісія уважно (і це правильно) порахувала мій стаж роботи в галузі права та запросила у мене довідку про сферу діяльності в одній з приватних компаній, в якій працював. Я не готуватиму таку довідку. Моя думка – голова поліції України має бути абсолютно легітимним, таким, що відповідає всім вимогам закону – без поправок, дописувань та натяжок...» – зазначив Троян.

Йому забракло близько 20 місяців стажу для беззастережного проходження всіх критеріїв конкурсу. «Я це приймаю і як офіцер не хочу жодних поблажок і припущень. Роботи на обраному мною шляху дуже багато і, я поруч зі своїми товаришами продовжуватиму служити Україні!» – заявив Троян.

Нагадаємо, конкурсна комісія не допустила 20 з 64 претендентів до конкурсу на посаду керівника Національної поліції України. 

Як повідомлялося, заяви для участі в конкурсі на посаду керівника Нацполіції подали 64 кандидати.

У вівторок, 24 січня, тимчасовий виконувач обов'язків голови Нацполіції України Вадим Троян та керівник столичного управління Нацполіції Андрій Крищенко не з'явилися на тестування, що відбувається в межах конкурсу на посаду голови відомства.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: