У БПП нагадали Тимошенко про заслуги президента у боротьбі з агресором

У БПП нагадали Тимошенко про заслуги президента у боротьбі з агресором

У політсилі зауважили, що заява Тимошенко – це «справжнє блюзнірство»

Фракція партії «Блок Петра Порошенка» у Верховній Раді оприлюднила заяву щодо поширення тез російської пропаганди лідером «Батьківщини» Юлією Тимошенко.

«Поширення Юлією Тимошенко звинувачень на адресу президента України у, нібито, бажанні розв’язати «велику війну», є безсовісним застосуванням темників махрової кремлівської пропаганди», - підкреслюється у заяві.

У БПП зауважили, що заява Тимошенко – це «справжнє блюзнірство і зневага над пам’яттю понад 10 000 загиблих в російсько-українській війні на Донбасі».

«Адже, хоч Тимошенко не помічає, чи не визнає цього факту, велика війна вже іде, і на ній майже кожного дня гинуть наші захисники. Хочемо нагадати Тимошенко, що це Росія напала на Україну, і це Росія розв’язала цю війну. І навіть Тимошенко не варто забувати, що це президент України організував боротьбу із агресором і відновлення української армії. Це Петро Порошенко очолив дипломатичний фронт, де Росія зазнає дошкульних поразок через економічні санкції. Це глава держави вже домігся звільнення кількох тисяч заручників і вимагає звільнення кожного українця, який перебуває в полоні у Росії чи на окупованих територіях», - говориться у заяві.

Зазначається, що фракція партії «Блок Петра Порошенка» вимагає вибачень Тимошенко перед родинами тисяч загиблих українців «у тій великій війні, яку вона не побачила».

«Перш ніж робити такі заяви, радимо Тимошенко хоч один раз побувати на фронті, або звільнити хоча б одного заручника», - заявили у БПП.

Нагадаємо, Тимошенко заявила, що президент Петро Порошенко має намір через посилення військової ескалації на Донбасі оголосити воєнний стан, і таким чином заблокувати процес проведення виборів в Україні, та продовжити свій термін перебування на посаді президента.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: