У Гройсмана заявили, що соцвиплати переселенцям повністю розблоковані

У Гройсмана заявили, що соцвиплати переселенцям повністю розблоковані

В Кабміні гарантують, що кошти будуть виплачуватись без жодних затримок

Соціальні виплати внутрішньо переміщеним особам були повністю розблоковані завдяки рішенням уряду. Про це заявив перший заступник міністра соціальної політики України Віталій Мущинін під час зустрічі у вівторок з громадськими активістами і переселенцями біля Кабінету міністрів України, повідомляє прес-служба уряду.
Нагадаємо, що у зв’язку з прийняттям змін до Закону про «Захист прав і свобод внутрішньо переміщених осіб» з 13 січня 2016 року виникла неузгодженість з діючою постановою КМУ від 1 жовтня 2014 року у частині реєстрації ВПО.
«Також прийняття урядових постанов дозволило забезпечити отримання соціальних виплат іноземцям та скасувало необхідність у реєстрації внутрішньо переміщених осіб в органах Державної міграційної служби. Одночасно створено механізм ефективного контролю для уникнення шахрайства з пенсійними картками, що не призведе до ускладнень в отриманні належних виплат внутрішньо переміщеними особами», - йдеться у повідомленні уряду.
Наразі кошти для соціальних виплат передбачені у повному обсязі і будуть виплачуватися без жодних перепон і затримок, обіцяють в КМУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: