У Хорватії відкривають салони краси та перукарні

У Хорватії відкривають салони краси та перукарні
У Хорватії сьогодні запрацюють салони краси та перукарні

Влада Хорватії приступила до реалізації другого етапу пом'якшення карантинних заходів

Починаючи з понеділка, в Хорватії стартує друга хвиля послаблення карантинних обмежень, введених в країні в зв'язку з поширенням нової коронавірусної інфекції.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Починаючи з понеділка, в Хорватії відновлять роботу в повному обсязі державні і приватні медустанови. Почнуть приймати клієнтів салони краси та перукарні.

Третя фаза зняття карантинних обмежень в Хорватії запланована на 11 травня. У разі відсутності негативної динаміки зараження, в країні дозволять збиратися групами до 10 осіб, відкриються торговельні центри, дошкільні центри та початкові школи, стануть доступні лабораторна і художня діяльність у вузьких колективах, запустять внутрішні міжміські автобусні та авіаперевезення.

Тоді ж відновлять роботу ресторани і кафе. Дозволять вхід в парки і паркові зони.

Першу фазу пом'якшення заходів в республіці запустили 27 квітня. Тоді відновилася робота громадського транспорту, бібліотек, музеїв, ринків, магазинів, зокрема книжкових і речових.

До теперішнього часу в Хорватії зареєстровано 2 096 хворих, видужали 1 489 осіб, 79 осіб померли.

За останню добу у світі зареєстрували 83,257 нових випадків зараження коронавірусною інфекцією. Від ускладнень, спричинених хворобою, померли 5215 осіб.

В Україні станом на ранок 3 травня лабораторно підтверджено 502 нових випадків коронавірусу, це менше, ніж було попередньої доби (550). Загалом підтверджено 11 913 випадків Covid-19

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: