У Карпати нарешті прийшло весняне потепління (фото)

У Карпати нарешті прийшло весняне потепління (фото)
У горах очікується значна сніголавинна небезпека
Фото: Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост

Через туман видимість у горах впала до 50 метрів

У середу, 31 березня, у Карпатах почалася весна: температура в горах піднялася до +1°. Про це повідомив Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост на своїй сторінці у Facebook.

«На горі Піп Іван Чорногірський – хмарно, туман. Температура повітря +1°, вітер північний 7 м/с», – йдеться в повідомленні.
Через туман видимість впала до 50 метрів.

Весна прийшла у Карпати. Фото: Чорногірський гірський пошуково-рятувальний постВесна прийшла у Карпати. Фото: Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост

Як повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій, у високогір’ї Закарпатської області та у високогір’ї Івано-Франківської області очікується значна сніголавинна небезпека – 3 рівень.

У середу, 31 березня, в Україні очікується суха погода, у багатьох областях вигляне сонце. Температура протягом дня коливатиметься на рівні +7°…+17°.

Раніше завідувачка відділом кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту НАН Вазіра Мартазінова розповіла, яким буде квітень в Україні.

Погода в Україні на Великдень, 2 травня, піднесе українцям сюрприз. Тепла можна не чекати, а сам третій місяць весни буде холодним, всупереч очікуванням. Такий неприємний прогноз на велике свято озвучив народний синоптик Леонід Горбань.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: