У Китаї померла 14-річна модель з Росії

У Китаї померла 14-річна модель з Росії

Тривалість робочого дня дівчат на модних показах в Шанхаї значно перевищувала допустимі для неповнолітніх норми

У Шанхаї померла 14-річна модель з Пермі. Причиною смерті дівчини, повідомили РІА Новини в генконсульстві РФ, за попередніми даними, стала поліорганна недостатність на тлі сепсису і інфекційного ураження нервової системи.

Остаточний діагноз, заявив консул Андрій Куликов, буде поставлений після розтину, дозвіл на який має дати мати померлої дівчини. Матір поки не прибула в Китай.

Про загибель 14-річної Влади Д. стало відомо в п'ятницю, 27 жовтня. Повідомлялося, що тривалість робочого дня дівчат на модних показах в Шанхаї значно перевищувала допустимі для неповнолітніх норми, крім того у неї не було медстраховки.

Представники китайського модельного агентства Esee повідомили телеканалу РЕН, що у дівчини дійсно не було медстраховки, додавши, що забезпечити поліс їй повинно було російське агентство. Представники китайського агентства повідомили, що після госпіталізації моделі з Пермі медстраховка в розмірі 800 доларів була оплачена Esee за власний рахунок.

Мати загиблої повідомила, що дочка кілька днів скаржилася їй на погане самопочуття. Дівчина була доставлена 25 жовтня в одну з лікарень Шанхаю з високою температурою. Директор пермського агентства «Грейт Модел» Ельвіра Зайцева, яка працювала із загиблою моделлю, повідомила «КП в Пермі», що імовірною причиною смерті дівчини вважається менінгіт.

Управління Слідчого комітету РФ по Пермському краю оголосило про початок дослідчої перевірки у зв'язку зі смертю неповнолітньої мешканки Пермі в Китаї. В ході перевірки планується з'ясувати всі обставини події, після чого прийняти рішення про порушення кримінальної справи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: