У Маріуполі під час матчу, де був Порошенко, вболівальники побилися з силовиками

У Маріуполі під час матчу, де був Порошенко, вболівальники побилися з силовиками

Під час другого тайму вболівальники почали залишати свій сектор, сталися сутички з правоохоронцями

У Маріуполі під час матчу між місцевою командою і київським клубом «Динамо» сталася бійка між уболівальниками і правоохоронцями.

Про це повідомляє телеканал «112 Україна».

Як повідомляється, під час другого тайму вболівальники столичного клубу почали вибігати зі свого сектора і перелазити через огородження. Зав'язалася бійка з правоохоронцями, під час якої вболівальники використовували піротехніку і кидали в поліцейських каміння.

Про причини бійки поки що не повідомляється, проте очікується, що вона виникла через заборону поліції залишати сектора під час перерви між таймами. Кілька вболівальників все одно залишили свої місця, незважаючи на попередження, що зайти назад вони не зможуть.

Коли поліція відмовилася впустити їх назад в сектор, почалася сварка, під час якої інші вболівальники, мабуть, вирішили допомогти своїм товаришам.

На цьому матчі був присутній президент України Петро Порошенко. У зв’язку з цим були посилені заходи безпеки, запроваджені тимчасові обмеження дорожнього руху.

Повідомляється, що один з брали участь у бійці вболівальників постраждав. Ще кілька людей були затримані, проте поліція обіцяє відпустити їх, як тільки будуть встановлені всі обставини події.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: