У Мінінфраструктури назвали області, які найгірше освоюють кошти на ремонт доріг

У Мінінфраструктури назвали області, які найгірше освоюють кошти на ремонт доріг

Аутсайдерами виявилися Луганська та Закарпатська області

Найгірші показники освоєння коштів Дорожнього фонду продемонстрували Луганська, Закарпатська, Рівненська, Черкаська та Полтавська  області.

Про це повідомив у Facebook міністр інфраструктури Володимир Омелян.

«Дорожній фонд працює. Гроші - є. Що заважає їх витрачати за призначенням - питайте у місцевої влади», - написав Омелян. 

Топ-5 найкращих областей за підсумками липня: Івано-Франківська – 89%, Хмельницька – 77 %, м. Київ – 77 %, Вінницька – 69%, Чернівецька – 57%.

Найгірші результати у Луганській – 13%, Закарпатській – 13%, Рівненській – 14%, Черкаській – 15% та Полтавській – 15 % областях.

5b6349f4d4620.

Як повідомлялося, цього року на ремонт доріг виділили рекордне фінансування - понад 45 млрд гривень. Державна субвенція на проекти будівництва доріг місцевого значення становила 11,53 млрд гривень.

Обсяг фінансування заходів з підвищення безпеки доріг становив 2,6 млрд гривень.

Нагадаємо, у 2017 році Державне агентство автомобільних доріг України відремонтувало рекордні за останні роки 2177 км доріг. Ремонти доріг здійснюються за маршрутним принципом, який зараз покладено в основу

Програми розвитку доріг на 2018-2022 роки, з метою зробити за 5 років якісне сполучення між усіма обласними центрами країни.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: