У Москві поліція затримала трьох учасників акції на підтримку Навального

У Москві поліція затримала трьох учасників акції на підтримку Навального
Фото: @martin_camera

Затриманих доставили до поліцейського відділку

На Манежній площі в Москві поліція затримала трьох учасників акції на підтримку політика Олексія Навального. Про це інформує видання «ОВС-Інфо».

Раніше вранці поліцейські вже затримували кількох людей, але відразу відпустили, зажадавши від активістів прибрати матраци та їжу. Затриманих доставили до поліцейського відділку, де на них склали протокол про затримання, провели профілактичну бесіду і відпустили.

Нагадаємо, московська поліція в ніч на 8 жовтня очистила Манежну площу від десятків активістів, які мали намір стояти неподалік від Кремля всю ніч.

Нагадаємо, в суботу в Росії на акціях на підтримку політика Олексія Навального затримали понад 260 осіб.

На початку жовтня Навальний оголосив про проведення всеросійської акції протесту в день народження президента Росії Володимира Путіна. У Москві, Санкт-Петербурзі і ряді інших міст акції не узгодили. Навальний був заарештований 2 жовтня на 20 діб за заклики до участі у неузгодженій акції.

5 жовтня поліція затримала координаторку штабу в Ростові-на-Дону Анастасію Дайнеко. Суд засудив її до 5 діб арешту. Того самого дня були затримані координатори штабів у Смоленську та Сочі Андрій Волобуєв та Костянтин Зиков.

Нагадаємо, поліція проводила обшуки в декількох регіональних штабах Олексія Навального

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: