У НАБУ відреагували на появу плакатів Ситника у київському метро

У НАБУ відреагували на появу плакатів Ситника у київському метро
НАБУ опинилось в центрі медіа-кампанії?

Бюро: Не знаємо, хто той «добродій», що сплатив гроші за зовнішню рекламу в метро та на радіо, але офіційно заявляємо, що Бюро не має до цього відношення

Національне антикорупційне бюро (НАБУ) заперечує причетність до розміщення реклами із зображенням директора НАБУ Артема Ситника на станціях київського метрополітену. Про це повідомили в прес-службі бюро.

«НАБУ опинилось в центрі медіа-кампанії. Не знаємо, хто той «добродій», що сплатив гроші за зовнішню рекламу в метро та на радіо, але офіційно заявляємо, що Бюро не має до цього відношення. Усвідомлюємо, що з майже 200 млрд грн, привласнених корупціонерами у владі, яких НАБУ намагається в законний спосіб примусити повернути народові вкрадене, може знайтися копійчина сплатити і не за таку «кампанію», - зазначили у НАБУ.

«Переконані, боротьбу з корупцією такими методами не спинити. Бюро продовжує виконувати свою роботу. Тож зберігаймо спокій!»

Як повідомлялось, 1 жовтня з ранку на станціях київського метрополітену з'явилася реклама із зображенням Ситника, на якій директор НАБУ нібито обіцяє розкрити прізвища топ-корупціонерів на засіданні комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції 3 жовтня о 15:00.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: