Хто замовив Ситника? У столиці почалась хитра рекламна кампанія

Хто замовив Ситника? У столиці почалась хитра рекламна кампанія
У столичному метро з'явився дивний плакат із Ситником

Нардепи плакатами в метро запросили Ситника на комітет?

У київському метрополітені на ескалаторі з'явились оголошення про участь директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника у засіданні антикорупційного комітету Верховної Ради у середу, 3 жовтня, о 15.00. Фото із цим оголошенням з’явилися у соцмережах.

На плакаті також є ремарка «Трансляція онлайн на всіх ТБ».

Водночас на сайті Верховної Ради є анонс засідання антикорупційного комітету (3 жовтня, 15.00), у порядку денному – звіт Ситника.

e_01

Тим часом користувачі соцмереж розцінили появу такого плакату як неофіційний початок передвиборчої кампанії до президентських виборів. Про свою участь у виборах Ситник не заявляв, проте деякі ЗМІ робили припущення, що директор НАБУ все-таки це планує.

Працівниця прес-служби НАБУ Оксана Мітницька запевнила: НАБУ не має відношенн до цього оголошення.

Як повідомляв «Главком», 19 вересня Ситник не прийшов на засідання антикорупційного комітету, на якому, зокрема, планувалося обговорення питання аудиту НАБУ. Члени комітету розцінили неявку Ситника як неповагу. Член Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції Тетяна Ричкова ображено запропонувала з'їздити до голови НАБУ на його робоче місце. За її словами, Ситник до останнього запевняв у телефонному режимі, що прибуде на засідання.

Варто зазначити, що приблизно у час початку засідання між працівниками НАБУ і САП сталася сутичка. Ситник зазначив, що дізнався про інцидент по дорозі на комітет, розвернув машину і повернувся до НАБУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: