У наймолодшого в історії України прем'єра нова цяцька - супердорогий джип

У наймолодшого в історії України прем'єра нова цяцька - супердорогий джип

Дружина Гройсмана зареєструвала на себе новий люксовий позашляховик

В автопарку наймолодшого прем’єр-міністра за історію України Володимира Гройсмана з'явився новий автомобіль. Як пише CarDiagram, восени цього року сім'я прем'єр-міністра стала власником люксового німецького позашляховика.

За даними МВС, які є в розпорядженні видання, 27 вересня 2017 року на дружину прем'єра - Олену Іванівну Гройсман - був зареєстрований новий автомобіль Mercedes GLE 350D.

У офіційних дилерів Mercedes в Україні такий автомобіль коштує близько 2 млн гривень. Позашляховик оснащений 3-літровим дизельним мотором потужністю 258 кінських сил. Максимальна швидкість GLE в даній комплектації - 225 кілометрів на годину.

У декларації Володимира Гройсмана за 2016 рік також зазначено, що його дружина володіє ще одним позашляховиком - Volkswagen Touareg 2011 випуску. У документі зазначено, що автомобіль коштує трохи більше 800 000 гривень.

Сам глава Кабміну раніше володів ще більш дорогим автомобілем - британським Range Rover. Це найдорожча модель в лінійці Land Rover, ціни на яку в Україні стартують з 3,5 млн гривень.

Однак ще в минулому році Гройсман продав дорогий позашляховик. І сьогодні офіційно прем'єр не володіє жодним автомобілем. Весь сімейний транспорт числиться за його дружиною.

Раніше повідомлялося, що через бездіяльність міської влади Вінниці, мером якої раніше був Гройсман, один із корпусів дитячого садочка № 16 опинився під загрозою обвалу даху, на який у минулому році міська адміністрація виділяла кошти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: