У Порошенка хочуть, щоб Тимошенко публічно покаялась

У Порошенка хочуть, щоб Тимошенко публічно покаялась
Олег Барна

«Тимошенко потрібно поїхати на фронт і побачити, як боряться наші захисники», - зауважив Барна

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко має просити вибачення перед тисячами українців, які постраждали внаслідок російської агресії на Донбасі.

Про це народний депутат фракції партії «Блок Петра Порошенка» Олег Барна заявив під час виступу в парламенті, коментуючи заяву Тимошенко щодо звинувачення на адресу президента «про розв’язання великої війни».

«Це звинувачення не що інше, як слова кремлівської пропаганди. Це блюзнірство і знущання над пам’яттю тисячі загиблих українців у війні на Донбасі. Але Тимошенко не хоче визнавати факту, що війна вже йде, і того, що війну розпочала РФ», – заявив Барна.

Він зазначив, що Тимошенко має пам’ятати, що президент веде боротьбу з агресором, і відновлює українську армію, яка була знищена «завдяки діяльності її уряду».

«Петро Порошенко очолив дипломатичний фронт, Росія зазнала значних втрат в політиці та економіці. Президент домігся звільнення кількох тисяч заручників і вимагає звільнення на рівні світової спільноти кожного кремлівського в’язня. Тому фракція БПП вимагає негайних вибачень від Тимошенко перед тисячами загиблих українських воїнів через  російську агресію. Перш, ніж робити такі заяви, Тимошенко потрібно поїхати на фронт і побачити, як боряться наші захисники! Звільнити хоч би одного нашого військовополоненого! Починайте думати про країну, а не про своє президентство», – наголосив Барна.

Нагадаємо, раніше Тимошенко заявила, що президент Петро Порошенко має намір через посилення військової ескалації на Донбасі оголосити воєнний стан, і таким чином заблокувати процес проведення виборів в Україні, та продовжити свій термін перебування на посаді президента.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: