У Савченко вважають, що вона перетворила Newsone з «сепарського каналу на опозиційний»

У Савченко вважають, що вона перетворила Newsone з «сепарського каналу на опозиційний»
Надія перетворила «Ньюзван» «з сепарського телеканалу на опозиційний»

Оточення депутатки, яка перебуває у СІЗО, ображене, що тепер йому не дають ефірів

Сестра народного депутата Надії Савченко Віра вважає, що саме Надія перетворила «Ньюзван» «з сепарського телеканалу на опозиційний». Про це вона розповіла в ексклюзивному інтерв’ю «Главкому».

За словами Віри, Надія «працювала там безплатно, не платила за запрошення на ефіри». «Що зараз там відбувається – я не знаю. І хоча мені байдуже, чи запрошують особисто мене, проте йдеться суто про підняття проблеми, про інформаційне поле», - ображається сестра депутата, яка перебуває у СІЗО.

Віра стверджує, що Надію регулярно запрошував і телеканал «Прямий», проте зараз там забороняють «в ефірі навіть прізвище Савченко називати».

Попри такий інформаційний вакуум, за словами Віри, її сестра досі не випадає з десятки найбільш запитуваних українських політиків у Гуглі. «Значить, людям справді небайдужа Надія. Якби її не хотіли залити бетоном, вона проростає», - впевнена Віра Савченко.

Як повідомлялося, народного депутата Надію Савченко підозрюють в організації теракту, який мав бути здійснений у Верховній Раді. 22 березня депутати проголосували за зняття недоторканності, затримання та арешт Савченко.

Нагадаємо, Савченко залишили під вартою ще на два місяці.

Савченко попросила юридичної допомоги у чиновника часів Януковича.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: