У Сенцова через голодування сталася друга криза

У Сенцова через голодування сталася друга криза
Олег Сенцов 

За словами адвоката, Сенцова хотіли госпіталізувати, щоб почати примусово годувати

Український політв’язень Олег Сенцов, який голодує в російській колонії, почав приймати по дві ложки поживної суміші на день, тому що стан його здоров’я вдруге різко погіршився.

Про це повідомив Радіо Свобода адвокат Дмитро Дінзе.

За його словами, близько тижня тому в Сенцова була друга криза, і лікарі вмовили його приймати суміш.

«Він виглядає ще гірше, ніж минулого разу. Дуже блідий. Ходить сам. Близько тижня тому у нього була друга криза зі здоров’ям. Стало погано, і його хотіли госпіталізувати для того, щоб поставити на повноцінне примусове годування, щоб вливати більше суміші. Він відмовився, і його залишили в колонії з умовою, що суміш він буде приймати сам під наглядом лікаря», - розповів адвокат.

Дінзе повідомив, що Сенцов приймає суміш в день по дві ложки. «Його утримують у палаті, з голодування виходити не збирається. Каже: «Скільки мене вистачить, стільки і протягну»,  - зауважив адвокат.

Як відомо, Сенцов 14 травня оголосив безстрокове голодування з вимогою звільнити всіх українських політв’язнів, які перебувають в російських в’язницях.

Нагадаємо, матір бранця Кремля Олега Сенцова Людмила написала президенту Росії Володимиру Путіну клопотання про помилування її сина.

13 липня у Сенцова був день народження. Йому виповнилося 42 роки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: