У справі Януковича - Клименка тривають 183 обшуки - Матіос

У справі Януковича - Клименка тривають 183 обшуки - Матіос
Обшуки в офісному центрі «Гулівер»
Фото: Валерій Калниш, Facebook

Обшуки тривають, зокрема, в офісному центрі «Гулівер» у Києві, де декілька поверхів є власністю Клименка

Головна військова прокуратура спільно з департаментом захисту Нацполіціі та спецпідрозділом «Корд» проводить «другу хвилю» реалізаціі у справі злочинноі організації Януковича - Клименка. Про це повідомив заступник генпрокурора – головний військовий прокурор Анатолій Матіос на своїй сторінці в Facebook.

«Зараз проводиться 183 обшуки в приміщеннях, які належать екс-міністру Клименку. У тому числі, в офісному центрі «Гулівер» у місті Києві, декілька поверхів якого є власністю екс-міністра та членів його родини», - написав він.

Матіос зазначив, що робота журналістів радіо «Вести», які входять до медіа-холдингу Клименка та групи компаній «Юнісон», не припинилася.

Прокурор пообіцяв, що додаткова і детальна інформація про результати слідчих дій буде озвучена на брифінгу міністром МВС Арсеном Аваковим за його участю «дещо пізніше».

Матіос висловив «превеликий жаль - сьогодні нельотна погода для гелікоптерів». 

Раніше ЗМІ повідомили, що Головна військова прокуратура разом із Національною поліцією проводять у Києві комплекс обшуків в приміщеннях, які належать екс-міністру з доходів і зборів Олександру Клименку. 

У свою чергу, видання «Вести» повідомило, що силовики заблокували роботу редакційного офісу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: