У США можуть призначити нового спецпрокурора для розслідування справ, пов’язаних із Клінтон

У США можуть призначити нового спецпрокурора для розслідування справ, пов’язаних із Клінтон
Хілларі Клінтон

Такий крок став відповіддю на запит республіканців-конгресменів

Генеральний прокурор США Джеф Сешинс розглядає можливість призначення іншого спеціального прокурора поряд із Робертом Мюллером, який би займався розслідуванням справ, які пов’язані із діяльністю Хілларі Клінтон.

Як повідомляє вашингтонське видання The Hill, про це стало відомо із листа, який Міністерство юстиції США надіслало профільному комітету Палати представників. Раніше саме республіканці-конгресмени цього комітету зверталися до Генерального прокурора розглянути саме таку можливість.

Мова йде про розслідування угоди Uranium One, яка була здійснена під час правління Барака Обами, відповідно до якої російська компанія отримала частковий контроль над постачанням урану для американських АЕС. Дана угода відбулася лише після того, як Державний департамент дав на неї свою згоду.

Також новий спеціальний прокурор може зайнятися питаннями діяльності Clinton Foundation і тим, як колишній директор ФБР Джеймс Комі займався розслідуванням використання Хілларі Клінтон власної електронної адреси під час перебування на посаді Державного секретаря США. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: