У Тель-Авіві здійснив аварійну посадку «Боїнг» з несправним шасі

У Тель-Авіві здійснив аварійну посадку «Боїнг» з несправним шасі
О 16:25 літак з несправним шасі благополучно здійснив посадку в аеропорту Бен-Гуріон

Інцидент стався із чартерним рейсом болгарської авіакомпанії «Електра»

В аеропорту Бен-Гуріон в Тель-Авіві було оголошено найвищий, третій рівень готовності до надзвичайної ситуації. Надзвичайні служби аеропорту готувалися до прийому пасажирського «Боїнга-737» з несправним шасі, який повинен здійснити посадку після 16:00.

Про це повідомляє телеканал Kan.

На льотному полі знаходилися більше 100 машин швидкої допомоги, велика кількість пожежних машин. Ізраїльські телеканали ведуть пряму трансляцію з місця подій.

О 16:25 літак з несправним шасі благополучно здійснив посадку в аеропорту Бен-Гуріон.

Як відомо, чартерний рейс болгарської авіакомпанії «Електра» зі 152 пасажирами на борту вирушив з Кельна вранці у понеділок. При зльоті у судна лопнуло колесо шасі.

Як відзначають «Хадашот 12», настільки серйозних надзвичайних подій в аеропорту Бен-Гуріон не було останні вісім років. Надзвичайні служби аеропорту неодноразово відпрацьовували такі сценарії на навчаннях, і підготовка йшла за заздалегідь розробленим планом.

Нагадаємо, літак Wizz Аir, який 1 липня виконував рейс Київ-Дортмунд, здійснив посадку в польському аеропорту Катовіце. Пілоти пояснили, що приводом зміни маршруту стали «технічні причини».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: