У Тернополі відмовилися відкривати ринки

У Тернополі відмовилися відкривати ринки
Враховуючи зростання захворюваності коронавірусом, керівники ринків зазначили, що не хочуть ризикувати здоров'ям як своїх працівників, так і жителів Тернополя

Продовольчі ринки в Тернополі будуть відкриті не раніше 11 травня

У Тернополі керівники ринків відмовилися відкривати торговельні точки у зв'язку із зростанням захворюваності коронавірусом. Про це повідомили у Тернопільському штабі по боротьбі з поширенням корона вірусу у Facebook.

У зв'язку з цим Тернопільський штаб по боротьбі з Covid-19 прийняв рішення не відкривати продовольчі ринки до 11 травня.

«Враховуючи зростання захворюваності коронавірусом, керівники ринків зазначили, що не хочуть ризикувати здоров'ям як своїх працівників, так і жителів Тернополя. Тому прийняли рішення: до 11 травня продовольчі ринки у Тернополі не відкривати», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше 29 квітня Кабінет міністрів прийняв рішення про відкриття продовольчих ринків з 1 травня в умовах карантину. Основною умовою роботи продовольчих ринків є рішення відповідного територіального органу Держспоживслужби про дотримання протиепідемічних вимог.

Як зазначили в Міністерстві економіки, на даний момент в Україні можуть відкритися 872 продовольчих ринку, які будуть відповідати вимогам санітарних норм.

Відомо, що Міністерство охорони здоров'я України підготувало проєкт постанови про відновлення роботи 280 продовольчих ринків, що мають розглянути на засіданні уряду.

Раніше повідомлялося, що у Житомирі дозволять працювати перукарням та ринкам.

Тим часом проти мера Івано-Франківська відкрили другу кримінальну справуПровадження відкрили за дозвіл працювати місцевим ринкам.

Як відомо, Буковина – епіцентр коронавірусної пандемії в Україні. За останню добу в області зафіксована рекордна кількість інфікованих – 109 осіб, хоча попередньої був спад – 59. І попри таку статистику у Чернівцях підприємці продуктового сектора Калинівського ринку готуються до відновлення торгівлі на своїх торгових місцях.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Денис Шмигаль оприлюднив план виходу з карантину в Україні, який складається з п’яти етапів.

Напередодні президент України Володимир Зеленський назвав умови для плавного виходу країни з карантину і анонсував представлення невдовзі прем'єр-міністром відповідного сценарію.

Як повідомлялось, станом на 29 квітня в Україні підтверджено 456 нових випадків зараження коронавірусом. Із них 133 медпрацівники та 33 дитини.


Від Covid-19 минулої доби померло 11 людей, одужало – 111. Загалом коронавірусом на сьогодні інфіковано 9866 людей в Україні. Із них – 672 дитини, 1976 медпрацівників. На даний момент з початку хвороби одужало 1103 осіб, летальних випадків – 250.

 Читайте також: 


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: