У Трампа і Путіна немає згоди щодо України – Помпео

У Трампа і Путіна немає згоди щодо України – Помпео
Дональд Трамп і Володимир Путін не домовились щодо України

Трамп і Путін не змогли дійти згоди щодо України на зустрічі в Гельсінкі

Президент Росії Володимир Путін й американський лідер Дональд Трамп на зустрічі в Гельсінкі обговорювали питання України, але не змогли дійти згоди.

Про це заявив держсекретар США Майк Помпео в інтерв'ю ABC, стенограму якого поширив у середу, 25 липня, Держдепартамент.

«Вони обговорювали Україну. Не знайшлося великої кількості пунктів, за якими їхні думки зійшлися. Президент (Трамп) був твердий у тому, щоб донести до світу думку, що шлях Мінська - це вірний шлях просування вперед», - заявив Помпео.

Держсекретар звернув увагу на те, що під час переговорів двох лідерів було і безліч інших питань, за якими позиції не збігаються.

«Була маса тем, щодо яких США і Росія протистоять один одному, і було дуже важливо, щоб лідери їх обговорили», - зауважив держсекретар.

Нагадаємо, в понеділок президент США знову продовжив кампанію щодо протидії звинуваченням пов’язаним із самітом з лідером РФ, який відбувся тиждень тому в Гельсінкі.

Раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп жодного разу не згадав про Україну на підсумковій прес-конференції після зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним.

Читайте також статті: 

Побачення у Гельсінкі. Як Путін і Трамп «добре поговорили» 

«Це була неймовірна капітуляція». Америка шокована Трампом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: