Угоду щодо лобізму Тимошенко у США розірвано - реєстр департаменту юстиції США

Угоду щодо лобізму Тимошенко у США розірвано - реєстр департаменту юстиції США
Юлія Тимошенко
Фото: Главком

Консалтингова угода між Two Paths LLC (Юлією Тимошенко) та Avenue Strategies Global розірвана без залучення Avenue Strategies Global до політичної чи іншої активності

11 травня офшорна компанія Two Paths LLC розірвала контракт з компанією Avenue Strategies, яка мала надавати лобістські послуги лідерці партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко.

Про це повідомляється у документі в реєстрі департаменту юстиції США.

«Консалтингова угода між Two Paths LLC (Юлією Тимошенко) та Avenue Strategies Global розірвана без залучення Avenue Strategies Global до політичної чи іншої активності», – зазначається у документі.

c375e96dd20Документ клікабельний

Нагадаємо, раніше американське видання The Hill повідомило, що Юлія Тимошенко в підготовці до президентських виборів найняла американських лобістів, які працювали на кампанію Дональда Трампа.

Контракт з Avenue Strategies Global підписала не сама Юлія Тимошенко, а офшорна компанія Two Paths LLC, що діяла від її імені. Припускалося, що контракт триватиме з лютого по серпень 2018 року.

Раніше також повідомлялося, що Тимошенко двічі відмовилася пояснювати походження десятків тисяч доларів на оплату послуг лобістів США.

Також глава лобістської компанії Беррі Беннетт, який працював старшим радником кампанії Дональда Трампа, повідомив американським журналістам, що буде працювати «тільки персонально на Юлію Тимошенко, щоб організувати кілька її візитів» в США.

Читайте також статтю «Главкома»: Зняла косу та вдягла окуляри. Як Тимошенко намацує «новий курс»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: