Українці відсьогодні можуть їздити без віз ще в одну країну

Українці відсьогодні можуть їздити без віз ще в одну країну

Антигуа і Барбуда – острівна держава в Карибському морі

Сьогодні набув чинності безвізовий режим між Україною та державою Антигуа і Барбуда. Про це повідомляє у Facebook Департамент консульської служби МЗС.

Так, згідно з угодою між урядами країн, громадяни України, які мають дійсні закордонні документи, можуть перебувати, виїжджати та перетинати транзитом територію Антигуа і Барбуда без віз за умови, що тривалість їх перебування не перевищує 90 днів протягом 180 днів.

«Громадяни України, які мають намір в’їхати на територію держави Антигуа і Барбуда на строк, що перевищує 90 днів, незалежно від мети поїздки, отримують візу в найближчому дипломатичному представництві або консульській установі Антигуа і Барбуди перед в’їздом на її територію. Громадяни України повинні дотримуватись законодавства Антигуа і Барбуди протягом строку перебування на території цієї держави», - йдеться у повідомленні.

Антигуа і Барбуда - держава на островах Антигуа, Барбуда і Редонда в групі Малих Антильських островів в східній частині Карибського моря. Столиця і головний порт - Сент-Джонс. Площа - 442,6 км², населення - 83,5 тис. Від 1981 року - незалежна держава.

Наразі українці можуть подорожувати без віз до 85 країн світу.

Як повідомлялося, українці за рік безвізу з’їздили у ЄС 500 тисяч разів.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: