Українська студія здобула «золото» Shots Awards 2020 за рекламу для Apple

Українська студія здобула «золото» Shots Awards 2020 за рекламу для Apple
Реклама AirPods знімалася в Києві

У Radioaktive Film зазначили, що знімали усе без спецефектів із залученням акробатів

Українська компанія Radioaktive Film здобула перше місце в номінації за телерекламу премії Shots Awards 2020 за роботу над роликом про навушники AirPods для Apple

Про це йдеться на офіційному сайті премії.

Так, у номінації за найкращу телевізійну рекламу року, що триває понад хвилину, перемогла компанія з Лос-Анджелеса Pulse Films. Рекламу знімали у Києві та за її виробництво тут відповідала українська компанія Radioaktive Film.

За сюжетом відеоролика, герой скаче містом на батутах. Як кажуть у Radioaktive Film, знімали усе без спецефектів із залученням акробатів. 

«Ми зі своєї сторони дуже раді, тому що це був не найпростіший проєкт у виробництві, всі трюки були зняті, а не зроблені на постпродакшені, і ми дуже раді, що всі зусилля, які були прикладені, оцінені належно», - розповіла про нагороду у коментарі hromadske виконавча продюсерка Radioaktive Film Катерина Галицька.

 

Вона каже, що загалом до виробництва ролика лише у Києві залучили понад 200 людей. Для зйомок збудували декорацію розміром 80 на 40 метрів, яку підняли над землею на понад метр, аби мати можливість сховати під асфальт батути. 

Нагадаємо, минулого року компанія Apple зняла нову рекламу бездротових навушників AirPods в КиєвіЗазначається, що натхненні голлівудськими фільмами 1920-х років творці зняли ролик, в якому «середньостатистичний Джо» стрибає по київських вулицях і автомобілях, перестрибує через автобусні зупинки, падає в люки, згинає ліхтарні стовпи, а потім нарешті злітає вгору і зупиняється на даху висотного будинку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: