Ураган «Ірма», наближаючись до США, посилився до четвертої категорії (відео)

Ураган «Ірма», наближаючись до США, посилився до четвертої категорії (відео)
Фото: @Bullish

Ураган рухається в північно-західному напрямку зі швидкістю 9 км/год

Ураган «Ірма» посилився з третьої до четвертої категорії з наближенням до архіпелагу Флорида-Кіс у Флориді. Про це повідомляє Національний центр попередження ураганів США.

«Ірма» тепер ураган четвертої категорії по мірі наближення до нижньої (області архіпелагу - ред.) Флорида-Кіс», - йдеться в повідомленні центру.

Наголошується, що ураган рухається в північно-західному напрямку зі швидкістю 9 км/год. Максимальна швидкість вітру може досягти 210 км/год. За даними центру, в даний час ураган знаходиться приблизно в 115 км на південний схід від міста Кі-Уест у Флориді.

За даними американських ЗМІ, ураган «Ірма» повинен обрушитися на південний захід Флориди в неділю. Знаменитий парк розваг Disney world в Орландо тимчасово закривається через ураган Ірма.

Губернатор Флориди заявив, що всього приписи евакуюватися отримали 5,6 млн осіб, і багато хто вже перебрався від узбережжя в глиб країни.

«Шторм вже тут. Це смертельний шторм, і наш штат ніколи не бачив нічого подібного», - додав у суботу ввечері губернатор штату.

Міжнародний комітет Червоного Хреста раніше повідомив, що вже більше мільйона жителів островів Карибського басейну постраждали від Ірми і ще 26 мільйонів залишаються під загрозою.

Ураган Ірма вже зруйнував два острови.

Як відомо, ураган Ірма називають найпотужнішим ураганом в Атлантиці за останнє десятиліття.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: