В Держдумі РФ пропонують скасувати радянські акти про передачу Криму Україні

В Держдумі РФ пропонують скасувати радянські акти про передачу Криму Україні
Депутат Держдуми Росії Костянтин Затулін

В анексованому Росією Криму 6 листопада відкрився «Форум друзів Криму»

Депутат Держдуми Росії Костянтин Затулін заявив, що РФ повинна скасувати акт 1954 року, згідно з яким Крим передали до складу Української РСР.

Про це повідомляють «Крим.Реалії».

«Законодавча влада в країні, яка є продовжувачем і спадкоємцем Радянського Союзу, повинна ухвалити рішення про скасування актів 1954 року, тому що ми втомилися чути, що 2014 року ми забрали чиюсь землю, забрали чиєсь море», – заявив Затулін.

В анексованому Росією Криму 6 листопада відкрився «Форум друзів Криму», на який, за інформацією прокремлівського депутата Криму Михайла Шеремета, приїхало близько 90 іноземних гостей.

Як відомо, США, як і інші країни «Групи семи» і ще деякі держави, а також ЄС, скоординовано запровадили після початку агресії Росії проти України – спочатку в Криму, потім на частини Донбасу – по кілька пакетів санкцій, зокрема, фізичних і юридичних осіб Росії та окупованого Криму, донбаських і кримських сепаратистів і представників колишньої української влади. Деякі санкції стосуються також декількох галузей російської економіки.

Нагадаємо, один із лідерів Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров  в інтерв’ю «Главкому» висловив думку, що Росії загрожує розпад через окупацію Криму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: