В Ізраїлі схвалили законопроект для розпуску парламенту

В Ізраїлі схвалили законопроект для розпуску парламенту
Позачергові вибори в парламент Ізраїлю призначені на 9 квітня 2019 року
Фото: minagro.gov.ua

Засідання парламенту заплановане на 26 грудня

Міністерський комітет з законодавства Ізраїлю у вівторок, 25 грудня 2018, схвалив законопроект про розпуск парламенту. Про це повідомляє DPA.

Це підготувало грунт для прийняття закону під час голосування на пленумі Кнесету (парламенту), який запланований на середу, 26 грудня 2018.

Законопроект був прийнятий після того, як лідери коаліції оголосили про проведення дострокових виборів у квітні 2019 року, які спочатку планувалися на листопад.

Раніше повідомлялося, що коаліція оголосила дату виборів у парламент Ізраїлю – 9 квітня 2019 року.

Парламентські вибори повинні були пройти в листопаді 2019 року.

Раніше повідомлялося, що Нетаньяху призначить дострокові вибори. Але пізніше в офісі прем'єр-міністра Ізраїлю спростували інформацію ЗМІ про те, що уряд прийняв рішення організувати дострокові вибори.

Нагадаємо, міністр оборони Ізраїлю Авігдор Ліберман оголосив про відставку. Він також зазначив, що останнім часом між ним і прем'єр-міністром існували серйозні розбіжності. Зокрема, Ліберман заперечував проти ввезення катарського пального в сектор Гази.

Крім того, міністр у справах абсорбції Ізраїлю Софа Ландвер теж подала у відставку. Вона як і Ліберман представляла партію «Наш дім Ізраїль».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: