В Київраді замахнулись на «святе»: «Богданчики» повинні піти з вулиць міста

В Київраді замахнулись на «святе»: «Богданчики» повинні піти з вулиць міста

У Київраді хочуть, щоб вулицями столиці курсували великі автобуси

Київська влада вважає, що вулицями міста повинні курсувати великі автобуси, а автобуси «Богдан» мають залишити столичні вулиці. Про це в інтерв’ю «Главкому» сказав депутат Київради, член постійної комісії Київської міської ради з питань транспорту, зв’язку та реклами Валентин Мондриївський.
Коментуючи заяву депутата Київради Володимира Бондаренка в інтерв’ю «Главкому» про те, що автобуси, які закуповувалися під Євро-2012 фактично знищувались через ідею наводнити Київ «Богданчиками», Мондриївський сказав: «Деякі депутати Київради намагаються звинуватити інших. Для чого? Щоб за них проголосували виборці. Але той, хто кричить про зловживання, ні за що сам не відповідає. Відповідає той, хто керує, підписує документи, розпоряджається фінансами. Ніхто зараз свій підпис не поставить під документом, де йтиметься про купівлю техніки на сотні мільйонів, яка має слугувати 5 років, але яка через 2 роки слугувати перестане».
«Узагалі, позиція міста така, що «Богданчики», навпаки, повинні піти. Мають курсувати великі автобуси», - повідомив депутат Київради.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: