В консульстві Саудівської Аравії в Стамбулі провели обшук

В консульстві Саудівської Аравії в Стамбулі провели обшук
Фото: hurriyetdailynews.com

Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган заявив, що під час обшуку слідчі виявили в деяких місцях у консульстві свіжу фарбу

Консул Саудівської Аравії залишив 16 жовтня дипломатичне представництво своєї країни в Стамбулі перед тим, як на його територію для обшуку у справі зниклого журналіста Джамала Хашокджі увійшли слідчі.

Про це повідомляють турецьке видання Hürriyet та агенція France-Presse.

Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган заявив, що під час обшуку слідчі виявили в деяких місцях у консульстві свіжу фарбу.

Як відомо, Державний секретар США Майк Помпео 16 жовтня в Ер-Ріяді зустрівся з королем Саудівської Аравії Салманом. Згідно з повідомленням Держдепартаменту, Помпео подякував королю за його «відданість ретельному та прозорому розслідуванню» зникнення опозиційного саудівського журналіста Джамала Хашокджі.

Саудівська Аравія відкидає повідомлення з Туреччини щодо зникнення саудівського журналіста Джамала Хашокджі в консульстві Саудівської Аравії у Стамбулі ще 2 жовтня. Анкара вважає, що Хашокджі в консульстві вбили, а тіло таємно вивезли. Саудівська Аравія цю інформацію заперечує.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: