В Україну найближчим часом приїдуть представники адміністрації Трампа, - Порошенко

В Україну найближчим часом приїдуть представники адміністрації Трампа, - Порошенко
Дональд Трамп та Петро Порошенко 

У Києві будуть підписані важливі угоди, в тому числі у сфері оборони

Україну найближчим часом відвідають представники нової американської адміністрації. Про це на брифінгу у Вашингтоні повідомив президент Петро Порошенко.

Президент також анонсував підписання важливих угод, у тому числі в оборонній сфері.

«Під час переговорів у Пентагоні з міністром оборони США генералом Матіссом, під час переговорів з віце-президентом було домовлено про те, що найближчим часом Україну відвідають кілька ключових членів нової президентської адміністрації, кілька міністрів і будуть підписані дуже важливі угоди, в тому числі і угоди з питань співпраці, включаючи угоду про оборонних закупівель та угоду про військово-технічне співробітництво», - зазначив глава держави.

Серед можливих гостей - держсекретар США Рекс Тіллерсон, уточнив президент.

«Хочу подякувати президента Трампа за дуже потужну підтримку нашої держави, подякувати віце-президенту Пенси, подякувати держсекретаря Тіллерсона, якого ми чекаємо найближчим часом в Україні в Києві, також заплановано цілий ряд кроків щодо посилення нашої співпраці, подякувати міністра енергетики, міністра торгівлі і всім хто приймав участь в організації зазначеного візиту», - зазначив Порошенко.

Президент України Петро Порошенко сьогодні завершує свій робочий візит до США. Вже відомо, що завтра, 22 червня, президент вирушить до Брюсселя, де проведе зустріч з головами європейської ради та Європейської народної партії, а також візьме участь у саміті ЄНП. 

Дивіться також матеріал: Зачепило не на жарт. Зустріч Порошенка і Трампа у західних та російських ЗМІ 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: