Від Гонтаревої йде заступник

Від Гонтаревої йде заступник

Рашкован узяв активну участь у реформуванні банківської системи, зазначила глава НБУ

З 1 серпня 2016 року Владислав Рашкован завершує роботу на посаді заступника голови Національного банку України. Про це повідомляє прес-служба НБУ з посиланням на главу Нацбанку Валерію Гонтареву.
Вона наголосила, що Рашкован узяв активну участь у реформуванні банківської системи та проведенні внутрішньої трансформації Національного банку в найвідповідальніший етап розвитку нашої країни.
«Найскладніший етап реформування пройдено – ми заклали фундамент сучасного європейського центробанку, стабілізували банківську систему та перейшли від вирішення проблем минулого до повноцінного розвитку банківської системи. Процес реформ триває, вони вже стали незворотними. За цей час Національний банк став лідером реформ у державі, а Владислав Рашкован – справжнім агентом змін у перебудові фінансового сектору... Я дуже ціную відданість Владислава справі реформування банківської системи та нашим принципам, цілям і цінностям», - прокоментувала рішення Рашкована голова Нацбанку.
У свою чергу Рашкован заявив: «Наразі я маю плани вийти на наступний та новий для себе рівень та відповісти на нові актуальні для мене виклики. По-перше, я бачу потенціал та маю спроможність власним внеском прискорити розвиток реальної економіки країни. По-друге, я завжди підкреслював, що Національний банк - це сучасна інституція, яка не залежить від окремих особистостей, і завжди наголошував, що в українському центробанку первинними є законодавчий мандат, функції, процеси та цінності. Тому впевнений, що потужна команда професіоналів, яка зібралася в Національному банку заради реформ, впевнено продовжить шлях реформ. Сподіваюсь, що зможу бути корисним для команди Національного банку і надалі –ми продовжуватимемо співпрацювати як однодумці та генератори змін і реформ в країні».
Рашкован у квітні 2014 року очолив Департамент стратегії та реформування банківської системи Національного банку України та увійшов до Правління Національного банку. З листопада 2014 року він обіймає посаду заступника голови Національного банку України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: