Відповідь КНДР? США та Південна Корея проведуть військові маневри

Відповідь КНДР? США та Південна Корея проведуть військові маневри

До узбережжя Корейського півострова було перекинуто атомні авіаносці «Рональд Рейган», «Німіц» і «Теодор Рузвельт»

Кораблі ВМС Південної Кореї візьмуть участь у військових маневрах американських ударних авіаносних груп біля берегів Корейського півострова. Про це повідомляє агентство Reuters.

Як заявив представник південнокорейського військового командування, в Японське море буде спрямовано сім кораблів - три есмінці і чотири судна супроводу.

У свою чергу, в Пентагоні заявили, що в навчаннях візьмуть участь понад двадцять військових кораблів, які сформують три авіаносні групи. До узбережжя Корейського півострова було перекинуто атомні авіаносці «Рональд Рейган», «Німіц» і «Теодор Рузвельт».

Під час спільних навчань США і Південна Корея будуть відпрацьовувати повітряні операції й артилерійські удари, а також супровід авіаносців з метою перевірки їх здатності спільно проводити такі операції. Крім того, Сеул стверджує, що навчання є відповіддю на "ядерні та ракетні провокації КНДР".

Нагадаємо, у КНДР бачать необхідність надіслати «чітке повідомлення» президенту США Дональду Трампу, здійснивши ще одне ядерне випробування

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: