Вєрка Сердючка йде у президенти? Данилко розповів про свої політичні амбіції

Вєрка Сердючка йде у президенти? Данилко розповів про свої політичні амбіції
Андрій Данилко зазначив, що не бачить нічого страшного в президентських перспективах

Шоумен заявив, що не бачить нічого страшного в тому, щоб бути третім після Вакарчука і Зеленського

Український артист Андрій Данилко розповів про свої президентські амбіції. За його словами, він не бачить нічого страшного в тому, щоб претендувати на президентське крісло після Святослава Вакарчука і Володимира Зеленського. Про це він розповів в інтерв'ю KP.ua.

«Я нічого в цьому страшного не бачу, якщо я буду третім. Бог любить трійцю. Було б добре. Ну, давайте я подумаю. Мене якось запитали, якби серед кандидатів не було Володі і Славіка, напевно, це було б нерозумно , а так...», - зазначив Данилко.

Він також додав, що не вважає перешкодою невміння висловлюватися англійською мовою.

«Але ви ж не професіонал, мову не знаєте» - кажуть. Я мову знаю, у мене немає досвіду спілкування. А вам з професіоналом краще жити стало? Ну а толку, що він «вільно розмовляє українською». У вас вже метро по 8 гривень!», - підсумував артист.

Також Данилко вкотре прокоментував чутки про свій відхід зі сцени. Він наголосив, що не завершує кар'єру, а просто дає останній тур, після якого може бути і повернення на сцену.

«Це як у групи Scorpions. Вони вийшли на пенсію, а потім такі збори пішли, що вирішили продовжити кар'єру», - сказав шоумен.

Нагадаємо, раніше Зеленський привітав українців з Днем Конституції та завуальовано звернувся до Вакарчука щодо участі у виборах президента.

Дивіться також матеріал: Свіжа соціологія. Найвищий антирейтинг у Порошенка, Тимошенко і Яценюка

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: