В.о. мера Сміли виключили з БПП за «нелюдське ставлення»

В.о. мера Сміли виключили з БПП за «нелюдське ставлення»
Віктор Федоренко

У партії наголосили, що Віктор Федоренко зробив майже 70 тисяч місцевих мешканців заручниками свого неефективного управління містом

Черкаська територіальна організація партії «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» визнає, що до владної партії час від часу приєднуються люди, котрі недостойні її представляти. При цьому БПП «Солідарність» як сильна партія готова визнавати свої кадрові помилки та прорахунки, пише черкаське видання Прочерк.інфо.

«Черкаська територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» завжди відстоює своїх представників, якщо вони фахові та турбуються про долю рідної країни. Натомість – непрофесійні дії, нелюдське ставлення та неетична поведінка деяких партійців змушують переглянути свої попередні рішення. Дії Віктора Федоренка, в.о. міського голови Сміли, зробили майже 70 тисяч смілян заручниками свого неефективного управління містом.

Нагадаємо, за колапсом в опалювальній сфері слідкує вся країна вже не один рік. Цей опалювальний сезон – не став винятком. В.о. міського голови ще рік тому мав план виходу зі складної ситуації – запустити роботу комунального підприємства, яке надаватиме тепло в домівки смілян. До вирішення цього питання він приступив за кілька днів до старту сезону.

В.о. міського голови публічно виявляв неповагу до громади, дозволяв собі неетичну поведінку та висловлювання, члени його родини залякували активістів», – перелічують гріхи колишнього однопартійця «порошенківці».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: