Волкер привітав прийняття законопроекту про реінтеграцію Донбасу

Волкер привітав прийняття законопроекту про реінтеграцію Донбасу
Курт Волкер під час поїздки на Донбас

Для США законопроект №7163 є ознакою того, що Україна прагне миру

Спеціальний посланник США по Україні Курт Волкер прокоментував прийняття Верховною Радою України у першому читанні законопроект №7163 «Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях».

У своєму Twitter він написав: «Продовження спеціального статусу показує як Україна приймає важкі рішення для миру. Маю надію РФ тепер буде діяти для досягнення миру – час завершити цей конфлікт». 

Нагадаємо, Рада схвалила у першому читанні закон про реінтеграцію Донбасу.

Проти президентського проекту щодо Донбасу проголосували 32 нардепи.

Також 6 жовтня Верховна Рада України підтримала за основу та в цілому законопроект №7164 «Про створення необхідних умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької і Луганської областей».

Раніше повідомлялося, що 15 депутатів Верховної Ради від фракції «Блок Петра Порошенко» і «Народного фронту» заблокували парламентську президію і трибуну з метою недопущення блокування їх фракцією «Самопоміч» та іншими депутатами. Коли ж голова ВР Андрій Парубій і перший віце-спікер Ірина Геращенко зайшли до зали, їх пустили на місця у президії.

Читайте також статтю: Як будуть повертати Донбас? Основні тези нового плану Порошенка

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: