Volkswagen заборонив ловити покемонів на території своїх заводів, - ЗМІ

Volkswagen заборонив ловити покемонів на території своїх заводів, - ЗМІ
Фото fishki.net

Volkswagen: полювання на віртуальних персонажів на території підприємства може становити загрозу конфіденційності інформації.

Керівництво автоконцерну Volkswagen заборонило любителям гри Pokemon Go ловити покемонів на території своїх заводів. Як повідомила газета Bild, відповідне розпорядження було поширене серед співробітників компанії.

Volkswagen вважає, що полювання на віртуальних персонажів на території підприємства може становити загрозу конфіденційності інформації. Крім того, підвищується ризик нещасних випадків, оскільки співробітники змушені відволікатися під час роботи.  Керівництво Volkswagen також заборонило завантажувати відповідну програму на службові смартфони.

Як відомо, метою додатку-гри Pokemon Go є пошук і навчання персонажів, іменованих покемонами (від Pocket Monsters – «кишенькові монстри»). У гру впроваджені елементи доповненої реальності: картинка, яка відображається на екрані смартфона, проектується на об'єкти з реального світу. За різними оцінками, число щоденних користувачів гри може перевищувати 20 млн чоловік.

Відносно Pokemon Go останнім часом все частіше звучить критика, так як полювання на віртуальних монстрів ведеться в не самих підходящих для цього громадських місцях.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: