Володимира Ширму обрано головою Житомирської облради

Володимира Ширму обрано головою Житомирської облради

Головою Житомирської облради обрали Володимира Ширму, який до цього займав посаду першого заступника голови обласної ради.

Сьогодні на позачерговій сесії Житомирської облради було обрано нового голову облради – Володимира Ширму - представника Блоку Петра Порошенка.  До цього він займав посаду першого заступника голови облради.

Інших кандидатур депутати не пропонували.  

Таке рішення було прийняте на позачерговій сесії 26 вересня.
 
«Взяли участь в голосування 43 депутати, кількість голосів поданих за кандидата - 43», - оголосив голова лічильної комісії Юрій Довгополий.
 
Після чого Ширма зачитав заяву про складання повноважень першого заступника голови облради. За взяття інформації до відома проголосували 46 депутатів з 49 присутніх (всього в облраді 64 депутати).
 
Потім депутати проголосували за рішення про обрання Володимира Ширми головою облради «за» 44, але новий голова попросив переголосувати, бо автоматично натиснув кнопку «за», хоча не повинен був взагалі голосувати. Повторне голосування показало 43 «за».

Нагадаємо, голова Житомирскої облради Анжеліка Лабунська достроково пішла у відставку. Сьогодні на позачерговій сесії її заяву підтримали більшість депутатів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: